Badrum Falköping

Badrum i Falköping - Björkedals VVS & Entreprenad. Dags att renovera badrummet eller bygga ett nytt badrum? Kontakta oss på Björkedals, vi kan badrum! Vi utför hela arbetet - från planering till ett färdigt badrum. Låt oss ta hand om din badrumsrenovering så så kan du tänka på annat!

Badrum Falköping | Björkedals

HEJ & VÄLKOMMEN TILL BJÖRKEDALS!

Björkedals AB erbjuder tjänster inom vvs och entreprenad för både industri och privatpersoner.

Vi kan skapa ditt projekt från a till ö med konstruktionsritningar fram till färdigt resultat.

Som privatperson kan du anlita oss för installation av värmepump, badrumsrenovering, byte av kök eller fönster, etc.

För industrikunder kan vi anlitas för större projekt som del i vvs-arbete, byggnation och entreprenad, men också som konsult inom projekt-/arbetsledning. På företaget har vi även en certifierad kontrollant för stålkonstruktioner.

Vi säljer även värmepumpar från CTC och POLARHEAT, samt granitkeramik.

BADRUM
En av våra stora nyheter och vår fördel och styrka är att vi kan göra hela ditt badrum, från planering och ritning! Alltför ofta innebär just en badrumsrenovering mycket väntan på olika hantverkarkompetenser, såsom rörmokare, snickare, elektriker och plattsättare. Vi håller ihop projektet åt dig och gör det klart på ett så effektivt sätt som möjligt.


VVS ARBETEN
Vi åtar oss nyinstallation av vvs-system, men även renovering av befintligt. Kontakta oss gärna för installation av värmepumpar, nytt badrum, badrumsrenovering m m.


ENTREPRENAD
Vi jobbar främst med större ytor såsom husgrunder. Vi har goda kontakter med samarbetspartners inom samma område, vilket gör att du kan anlita oss för totallösningar.

BYGG
Inom område bygg blir det många varierande projekt. Se exempel på detta på Facebook. Du kan kontakta oss för både mindre som såväl större projekt inom nybyggnation och renovering.


LUFT/VATTEN VÄRMEPUMPAR M M
En effektiv uppvärmning av bostaden sparar pengar. Vi säljer olika typer av luft/vattenvärmepumpar, bergvärmepumpar och ackumulatortankar.

FLÄKTKONVEKTORER
Vi säljer fläktkonvektorer för lågvärmesystem. Fläktkonvektorer är minst 3 ggr mer effektiva än vanliga radiatorer.

KAKEL
Nytt badrum? Hos oss kan du köpa kakel i många vackra varianter och storlekar. Ända upp till 90×180 cm!

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information